Окупанти обстріляли підступи до Зайцевого з мінометів, до Водяного - із РПГ

Окупанти обстріляли підступи до Зайцевого з мінометів, до Водяного - із РПГ

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 16 червня тричі відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку доби зафіксовані 3 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат внаслідок ворожих обстрілів немає», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Авдіївка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Зайцевого ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

Читайте також: Сили ООС «заглушили» ворожий дрон, що перетнув лінію розмежування

У районі Водяного, що на Приазов’ї, окупанти відкрили вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм, повідомили в пресслужбі.

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 12 гектарів території та передали на знищення 124 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 15 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-