Червоний Хрест доправив ще понад 100 тонн гуманітарної допомоги в ОРДЛО

Червоний Хрест доправив ще понад 100 тонн гуманітарної допомоги в ОРДЛО

Укрінформ
На тимчасово окуповані території Донеччини та Луганщини доправили понад 100 тонн гуманітарного вантажу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Сьогодні, 12 травня, на окуповані РФ частини Донецької та Луганської областей України шістьма вантажівками доставлено гуманітарний вантаж загальною вагою 102,14 тонни», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Україна торік отримала понад тисячу гуманітарних вантажів

Вантаж передано від всіх держав-членів Женевських конвенцій, які роблять внески в глобальний бюджет Міжнародного комітету Червоного Хреста.

«Ми хотіли б подякувати за тривалу співпрацю між МКЧХ та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Відповідно до пункту 1 наказу міністерства №51 від 17 липня 2020 року, МКЧХ інформує стосовно намірів переміщення гуманітарного вантажу на території Донецької та Луганської областей, які непідконтрольні українській владі», - йдеться в листі МКЧХ до Мінреінтеграції.

Читайте також: В ОРДЛО доправили ще понад 200 тонн гуманітарної допомоги

Відтак, шість вантажівок переправили гуманітарну допомогу, а саме - будівельні матеріали через КПВВ «Новотроїцьке».

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня на тимчасово окуповані Російською Федерацією частини Донецької та Луганської областей шістьма вантажівками доставлено гуманітарний вантаж загальною вагою 55,595 тонн.

Фото: minre.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-