Канадські інструктори-сапери завершили десяту за рахунком ротацію в Україні

Канадські інструктори-сапери завершили десяту за рахунком ротацію в Україні

Фото
Укрінформ
Канадські військові інструктори-сапери 10-ї ротації завершили свою місію в Україні, де вони готували українських військових до протидії саморобним вибуховим пристроям за стандартами НАТО.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«В Об’єднаному навчально-тренувальному центрі Сил підтримки ЗС України завершилася чергова місія інструкторів ЗС Канади. У рамках 10-ї ротації, канадські колеги допомагали українським військовослужбовцям розбудовувати нові можливості покращення процесу підготовки фахівців з протидії саморобним вибуховим пристроям за стандартами НАТО», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українська сторона подякувала канадським колегам за компетентність та професійний підхід до процесу підготовки українських фахівців.

Читайте також: Канада тиснутиме на Росію, доки Крим не повернуть Україні - глава МЗС

Своєю чергою командир Об’єднаної оперативно-тактичної групи майор Алестер Клім відзначив, що подальше залучення канадських інструкторів до тренувань українських військових не тільки сприятиме оборонному потенціалу України та її Збройних Сил, а й сформує бойове побратимство між військовослужбовцями двох країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-