Для української армії модернізували десять танків Т-64 та Т-72

Для української армії модернізували десять танків Т-64 та Т-72

Фото
Укрінформ
ДП "Львівський бронетанковий завод", яке входить до складу Укроборонпрому, передало Міністерству оборони України нову партію з 10–ти модернізованих танків Т-64 та Т-72.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

"Танки пройшли капітальний ремонт і глибоку модернізацію. Ми врахували всі побажання замовника. Техніку передано у повній бойовій готовності. Вона обладнана найсучаснішими системами зв’язку та управління вогнем, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, системами постановки димових гранат і динамічним захистом від кумулятивних снарядів. Частину партії вже відвантажено в бойові підрозділи, решта – чекає на це", - зазначив директор підприємства Віктор Андрощук.

Читайте також: Житомирський бронетанковий за рік збільшив потужності майже на 20%

Він також додав, що завод продовжує відправляти в зону Операції об’єднаних сил і в місця дислокації бронетехніки виїзні ремонтні бригади. За два місяці поточного року відновили 12 бойових машин. Напередодні, 16 березня, 10 з них передали ЗСУ.

Читайте також: Миколаївський бронетанковий передав армії оновлені БТР-80

Як повідомляв Укрінформ, в кінці лютого 2021 року Київський бронетанковий завод провів капітальний ремонт 5 танків Т-72 та передав їх ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-