Окупанти відкривали вогонь з СПГ на Приазов'ї, під Новолуганським загинули троє бійців

Окупанти відкривали вогонь з СПГ на Приазов'ї, під Новолуганським загинули троє бійців

Укрінформ
Від початку доби, 14 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Надвечір в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї неподалік Водяного, що на Приазов'ї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що на обстріли українські військові давали адекватну відповідь. Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік населеного пункту Новолуганське під час переміщення на позиції підірвались на невідомому вибуховому пристрої і загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил.

Читайте також: Окупанти двічі порушили «тишу»: били з гранатометів

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу Збройних сил Руслану Хомчаку терміново прибути в зону проведення операції Об’єднаних сил для встановлення всіх обставин загибелі трьох військовослужбовців 5-ї БТГр 59-ї ОМПБр в районі Новолуганського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-