На Донбасі окупанти готують артилеристів до висування на вогневі рубежі - розвідка

На Донбасі окупанти готують артилеристів до висування на вогневі рубежі - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська проводять тренування з управління вогнем та відпрацьовують висування на підготовлені вогневі рубежі чергових артилерійських підрозділів.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

«Командування російських окупаційних військ продовжує утримувати в готовності до застосування артилерійські підрозділи. Зокрема, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК тривають заняття з корегувальниками вогню артилерії. Також 10-11 червня ц.р. проведені тренування з управління вогнем та відпрацювання прихованого висування на підготовлені вогневі рубежі чергових артилерійських підрозділів на всіх напрямках», - повідомив речник.

Читайте також: Україна не погодиться на жодні особливі статуси ОРДЛО за російським сценарієм – Кулеба

За словами Шаравари, противник у рамках тижня мобілізаційної готовності проводить уточнення мобілізаційного ресурсу. Російські окупаційні адміністрації зобов’язали керівників підприємств усіх форм власності до кінця тижня надати списки військовозобов’язаних усіх категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-