Бойовики знову обстріляли спостерігачів ОБСЄ на Донбасі

Бойовики знову обстріляли спостерігачів ОБСЄ на Донбасі

Укрінформ
Патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапив під обстріл на південно-західній околиці Березівського на Донбасі.

Про це повідомляє пресслужба ОБСЄ.

Згідно з повідомленням, шестеро спостерігачів на двох автомобілях здійснювали моніторинг дотримання локального режиму припинення вогню для того, щоб в тому районі могли відремонтувати об’єкт водної інфраструктури. У зв'язку з цим патруль запустив дрон, аби промоніторити ситуацію і в ОБСЄ підкреслюють, що про його політ попереджали.

Читайте також: На окупованій Луганщині обстріляли безпілотник ОБСЄ

Згодом четверо спостерігачів, які перебували поблизу автомобілів, побачили два вогняні невстановлені боєприпаси, які летіли в їхньому напрямку та вибухнули в повітрі, а згодом побачили та почули два вибухи та дим орієнтовно у 20 метрах від себе.

"Усі вчотирьох укрилися в автомобілях. Ще двоє співробітників місії перебували в автомобілях, однак чули вибухи", - говориться у повідомленні.

Читайте також: В ОБСЄ засудили продовження постачання Росією озброєнь на Донбас – МЗС

Після цього команда СММ негайно перемістилася на іншу позицію приблизно за 3 км на захід від південно-західної околиці Березівського та продовжила здійснювати моніторинг безпекової ситуації.

Нагадаємо: раніше в ОБСЄ повідомили про обстріл безпілотника місії неподалік непідконтрольної урядові Алмазної Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-