Окупанти на Донбасі приховують інформацію про переповнені інфекційні лікарні – розвідка

Окупанти на Донбасі приховують інформацію про переповнені інфекційні лікарні – розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях приховують інформацію щодо великої кількості хворих в інфекційних відділеннях медзакладів.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

«Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях намагаються через засоби масової інформації переконати місцеве населення, що осіб із симптомами коронавірусу не виявлено. При цьому, приховується інформація, що інфекційні відділення медичних закладів, у тому числі військових, переповнені хворими з високою температурою», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бійцям ООС на передову передали 16 тисяч медичних масок

Крім того зазначається, що приховується зростання кількості померлих з діагнозами гострого респіраторного захворювання. Так, протягом минулого тижня тільки у 7 міській лікарні Луганська від нібито «звичайної пневмонії» померли 9 осіб. Разом з тим, за висновками патологоанатомів причини цих смертей мають ознаки, притаманні Covid-19. Водночас це заборонено вказувати в офіційних документах, інформує розвідка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-