Окупанти 6 разів за добу порушили

Окупанти 6 разів за добу порушили "тишу" - обійшлося без поранень та втрат

Укрінформ
Учора збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, вночі ж російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС.

"7 березня противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї... З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли із 82-мм мінометів позиції ЗСУ під Зайцевим

Відтак три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме поруч з Красногорівкою, поблизу Мар’їнки та неподалік Широкиного.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій: поблизу населеного пункту Зайцеве, неподалік Луганського та поруч з Новотошківським.

Читайте також: Снайпери бойовиків поранили мирного жителя поблизу Мар'їнки

Вчора, 07 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було. За поточну добу втрат також немає.

Як раніше повідомляло агентство, учора снайпери бойовиків поранили мирного жителя поблизу Мар'їнки. У штабі ООС кажуть, що активність ворожих снайперів біля цього населеного пункту невипадкова - туди полюбляють заїжджати з РФ випускники снайперської школи. Поблизу Мар'їнки вони складають свої іспити й відточують стрілецькі навички.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-