У СБУ підтвердили, що окупанти повернули тіло загиблого полковника Каплунова

У СБУ підтвердили, що окупанти повернули тіло загиблого полковника Каплунова

Укрінформ
У СБУ підтвердили інформацію про повернення Україні тіла свого загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій Дмитра Каплунова, яке не віддавали майже тиждень.

Про це зазначила речник СБУ Олена Гітлянська у Facebook.

"Дякувати Богові! Україні вдалося повернути рідним тіло загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Дмитра Каплунова. Він загинув під час виконання бойового завдання в так званій «сірій зоні».

Родина, друзі, колеги Дмитра зможуть попрощатися з ним і гідно поховати Героя, який віддав своє життя за Україну", - зазначила Гітлянська.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Службі безпеки заявляли, що окупанти майже тиждень не віддають тіло загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Дмитра Каплунова.

За даними СБУ, українська сторона ще 2 грудня офіційно звернулася через представника Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування (СЦКК) і СММ ОБСЄ до представників "ДНР" про передачу тіла військовослужбовця, який загинув при виконанні бойового завдання у так званій сірій зоні.

Читайте також: Окупанти майже тиждень не віддають тіло полковника СБУ

1 грудня, під час виконання бойового завдання, на невідомих вибухових пристроях підірвалися два українські військовослужбовці. Внаслідок вибухів вони дістали поранення, несумісні з життям.

Читайте також: Президент присвоїв звання Героя України двом офіцерам СБУ, які загинули на Донбасі

У СБУ 2 грудня повідомили, що при виконанні бойового завдання на сході України загинули двоє бійців спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ - Денис Волочаєв і Дмитро Каплунов.

Читайте також: У Києві попрощались із загиблим на Донбасі офіцером “Альфи”

Президент Володимир Зеленський 3 грудня підписав указ про присвоєння звання Героя України полковникам Денису Волочаєву і Дмитру Каплунову, які загинули на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-