РФ готує

РФ готує "елітних диверсантів" — перекидає на Донбас спецпризначенців

Укрінформ
Командування РФ відправляє на окупований Донбас випускників військових вишів на офіцерські посади, а для підготовки диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення ЗС РФ.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"Командування ЗС РФ посилює підрозділи російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях за рахунок призначення на первинні офіцерські посади випускників російських вищих військово-навчальних закладів. Водночас для підвищення рівня спеціальної підготовки диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар, через неконтрольовані Україною ділянки кордону продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення ЗС РФ", - повідомив Гуцуляк.

Читайте також: В окупаційні війська на Донбасі братимуть лише бойовиків із паспортами РФ

За інформацією розвідників, новоприбулі на окуповану територію кадрові російські військовослужбовці відрізняються вкрай негативним ставленням до місцевого населення, особливо до так званих "нових громадян Росії", які працюють в системі тилового забезпечення окупантів. У зв’язку з цим зросла кількість застосування зброї при виникненні конфліктних ситуацій. Зокрема, за словами речника, 15 вересня при намаганні застосувати зброю у громадському місці під час суперечки з представниками т.зв. "місцевих правоохоронних органів", було важкопоранено російського окупанта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-