Україна в Мінську вимагатиме від Росії режиму

Україна в Мінську вимагатиме від Росії режиму "тиші"

Укрінформ
Українська делегація в Мінську 27 березня звернеться до Російської Федерації з вимогою забезпечити режим "тиші" для закінчення ремонту газопроводу в Красногорівці, реконструкції мосту в Станиці Луганській і розблокування роботи КПВВ “Золоте”.

Про це перший заступник Голови Верховної Ради, уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко написала у Facebook.

“Українська делегація в Мінську завтра, в свою чергу, звернеться до РФ з вимогою забезпечити режим тиші для закінчення ремонту газопроводу в Красногорівці. Про це мене просили і місцеві жителі, і влада”, - написала Геращенко.

Вона додала, що це питання українська сторона буде піднімати на робочих групах у Мінську, і на ТКГ.

Читайте також: Україна вимагатиме позиції представників РФ і ОБСЄ щодо КПВВ "Золоте"

“Газопровід було перебито 5 років тому російськими окупантами, через постійні обстріли не вдавалося закінчити реконструкцію, під час ремонтних робіт в січні цього року було поранено робітників”, - розповіла перший віце-спікер.

Також Геращенко наголосила, що від РФ також будуть вимагати негайно надати гарантії режиму тиші для реконструкції мосту в Станиці Луганській і розблокування роботи КПВВ “Золоте”, яке українська сторона відкрила 24 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-