Росія випробовує на Донбасі високоточні артилерійські боєприпаси — розвідка

Росія випробовує на Донбасі високоточні артилерійські боєприпаси — розвідка

Укрінформ
Російська Федерація використовує проти ЗСУ високоточні артилерійські боєприпаси.

Про це заявив представник ГУР МОУ Вадим Скібіцький українським ЗМІ, повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

“Проти українських воїнів російські окупанти використовують високоточні артилерійські боєприпаси... Експерти провели аналіз боєприпасу, який нещодавно влучив у житловий будинок на лінії зіткнення в районі проведення ООС. Зібрані фрагменти відповідають особливостям російського високоточного боєприпасу. Ідентичними є елементи системи наведення, бойової частини і стабілізаційної частини, яка дозволяє здійснювати коригування траєкторії польоту снаряда “Краснополь” на підльоті до цілі, - повідомляють у прес-службі.

Також представник ГУР МОУ оприлюднив інформацію про навчання кадрових військових ЗС Росії застосуванню новітніх російських боєприпасів у бойових умовах на окупованій території України.

Читайте також: РФ використовує окупований Донбас для випробувань нового озброєння

За його словами воєнна розвідка України фіксувала прибуття на Донбас курсантів і викладачів військової артилерійської академії в Санкт-Петербурзі та інструкторів, які здійснюють підготовку військовослужбовців ЗС РФ на території Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-