Реагування на  загрози: генерали й офіцери зібралися в навчальному центрі

Реагування на загрози: генерали й офіцери зібралися в навчальному центрі "Десна"

Фото, відео
Укрінформ
У навчальному центрі “Десна” відбулися триденні збори з керівним складом ЗСУ, на яких відпрацьовували реагування на можливі загрози терористичного характеру.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

“Відбулися інструкторсько-методичні заняття в навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України "Десна" для старших офіцерів органів військового управління ЗСУ щодо питань організації навчально-виховного процесу у навчальних центрах, школах підготовки фахівців із урахування інтеграції стандартів НАТО в освітній процес. Також під час проведення збору відпрацьовувались питання реагування на можливі загрози терористичного характеру”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом трьох днів генерали, адмірали та офіцери всіх рівнів військового управління поглибили знання з питань воєнного мистецтва, покращили власну методичну майстерність в організації та проведенні підготовки сил оборони. Окрім того, відбувся обмін досвідом щодо методик проведення заходів оперативної та бойової підготовки, виконання заходів правового режиму воєнного стану.

“Ми мусимо розуміти, що і наявність відповідних формувань РФ, і посилення їхніх спроможностей вздовж практично всього кордону, і специфіка планованого застосування "корпусів" - 1-го і 2-го, які називають у так званих "ЛНР" та "ДНР" "народною міліцією", говорить про те, що в нас є серйозні ризики, серйозні виклики і загрози”, - наголосив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-