Біля селища Кременець окупанти штучно створили чергу з сотні авто

Біля селища Кременець окупанти штучно створили чергу з сотні авто

Укрінформ
За інформацією української сторони СЦКК, місія СММ ОБСЄ зафіксувала чергу із понад 100 машин поблизу селища Кременець, які очікували на проїзд до підконтрольних владі України районів.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“За даними звіту СММ ОБСЄ від 18 лютого 2019 року, вранці 16 лютого на блокпості збройних формувань РФ поблизу селища Кремінець (на південному заході від Донецька) команда Місії зафіксувала більше 100 транспортних засобів, які очікували на проїзд до підконтрольних владі України районів. При цьому спостерігачі відзначили, що працювала лише одна кабінка для перевірки документів на транспортні засоби. Група з п'яти чоловік віком від 40 до 70 років та однієї жінки (від 30 до 40 років) повідомили, що вони чекають у черзі на перетин блокпосту з самого ранку і чекати просування черги доводиться кожного разу по декілька годин”, - повідомляє прес-служба.

Читайте також: Окупанти вкотре перешкоджають діяльності ОБСЄ на Донбасі

Як зазначається, в той же день на КПВВ на північ від мосту у Станиці Луганській в укритті, обладнаному міжнародною організацією для екстрених випадків, медичний персонал надав допомогу близько 40 особам переважно через високий артеріальний тиск чи непритомність під час очікування в черзі.

Українська сторона СЦКК заявляє, що така неорганізованість в роботі блокпостів з боку російсько-окупаційних військ наражає мирних мешканців Донбасу на небезпеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-