Порошенко затвердив межі й перелік населених пунктів окупованого Донбасу

Порошенко затвердив межі й перелік населених пунктів окупованого Донбасу

Укрінформ
Президент Петро Порошенко затвердив межі та перелік районів, міст, селищ і сіл, частин їх територій, тимчасово окупованих у Донецькій та Луганській областях

Відповідний указ №32/2019 опубліковано на сайті Глави держави.

У документі наводяться координати меж тимчасово окупованих територій на Донбасі, визначених фактичною лінією розмежування сторін, і надається список окупованих населених пунктів.

Так, до переліку включено міста Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата та інші.

Також до тимчасово окупованих районів Донецької області увійшли Амвросіївський, Бахмутський, Бойківський, Волноваський, Мар’їнський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський і Ясинуватський.

Читайте також: Окупанти посилюють контроль на КПВВ, аби чоловіки не втекли від "мобілізації"

У Луганській області, згідно з документом, окупованими містами визначено Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Голубівка, Довжанськ, Первомайськ, Ровеньки, Сорокине, Хрустальний та інші. До переліку тимчасово окупованих районів Луганщини увійшли Антрацитівський, Довжанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов’яносербський, Сорокинський та Станично-Луганський.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-