Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного, втрат немає

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Водяного, втрат немає

Укрінформ
Окупанти на Донбасі у четвер обстріляли позиції українських військ чотири рази.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ чотири рази, в тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли позиції наших захисників з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Водяне.

Крім того, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське. Також позиції українських військ були двічі обстріляні в районі населеного пункту Троїцьке з мінометів калібру 120 та 82 мм.

Читайте також: Окупанти тримають людей в чергах на “переходах” по 5 годин - СЦКК

"Унаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - повідомили у штабі.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-