Жителів ОРДЛО лякають “диверсіями на хімоб’єктах

Жителів ОРДЛО лякають “диверсіями на хімоб’єктах" - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні адміністрації вкотре лякають жителів ОРДЛО загрозами “техногенного характеру” з боку України та проводять 22-25 січня командно-штабні навчання з питань «ліквідації надзвичайних ситуацій”.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України... інтенсивно розповсюджується дезінформація про начебто «підготовку підрозділами Об’єднаних сил провокацій та диверсій на місцевих об’єктах хімічної промисловості»”, - заявив Мотузяникк.

За його словами, щоб переконати громадськість у зростанні загроз техногенного характеру з вини української сторони, противником збільшено кількість заходів із залученням підрозділів так званих «республіканських міністерств надзвичайних ситуацій».

Зокрема, російські окупаційні адміністрації організували проведення 22-25 січня командно-штабного навчання з питань «ліквідації надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру». Такі заходи, за словами Мотузяника, проводяться для посилення пропаганди та проведення чергового призову молодого поповнення на військову службу у складі російських окупаційних військ.

Читайте також: "Листи не відкриваються": Росія і ОРДЛО брехали у Мінську про списки заручників

Для висвітлення у місцевих ЗМІ на полігонах розгорнуто показові польові пункти управління та пункти прийому особового складу, у тому числі для прийому так званих «резервістів». Крім того, обладнано навчальні місця, де встановлені стенди з написами і малюнками антиукраїнського змісту, містяться агресивні заклики проти України та рекламується так зване «братання з Росією», повідомив речник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-