Україна проведе військові навчання з новою системою ПВО

Україна проведе військові навчання з новою системою ПВО "Ореанда"

Укрінформ
Застосування нового українського комплексу автоматизованої системи управління авіацією та протиповітряною обороною ЗСУ України “Ореанда” - одне з головних завдань, на якому наголосив командир Повітряного командування "Схід", генерал-майор Олег Струцінський під час постановки завдань на 2019 рік.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"Не просто ознайомитись, а й досконало вивчити "новинку", яка щойно надійшла на озброєння, - завдання для наших фахівців амбітне й цікаве, але абсолютно досяжне. Тим більш, що у її підкоренні обіцяють свою допомогу розробники вітчизняного продукту", - сказав Струцінський.

Він підкреслив, що щорічні навчання з бойовою стрільбою на одному з військових полігонів у 2019 році, в яких безпосередню братимуть участь сили й засоби повітряного командування "Схід", цьогоріч планується провести із застосуванням нового вітчизняного комплексу - автоматизованої системи управління авіацією та протиповітряною обороною Збройних Сил України «Ореанда».

Читайте також: ЗСУ цьогоріч візьмуть участь у 20 міжнародних навчаннях

"Ореанда" - це новітня мобільна автоматизована система бойового управління силами та засобами авіації, протиповітряної оборони всіх видів ЗС України. Вона дозволяє використовувати новітні цифрові технології в побудові комплексів і при цьому застосовувати їх на практиці разом із наявною базою техніки, що стоїть на озброєнні ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-