Контактна група підтвердила чергове перемир'я на Донбасі

Контактна група підтвердила чергове перемир'я на Донбасі

Укрінформ
Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України (ОРДЛО) у четвер підтвердила свою повну прихильність безстрокового припинення вогню у зв'язку з Новорічними і Різдвяними святами, починаючи з 00:01 годині (за київським часом) 29 грудня 2018 року.

Відповідну Заяву про прихильність до припинення вогню в зв'язку з Новорічними та Різдвяними святами опубліковано на сайті ОБСЄ.

"Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України, підтверджує свою повну прихильність безстрокового припинення вогню у зв'язку з Новорічними і Різдвяними святами, починаючи з 00:01 години (за київським часом) 29 грудня 2018 року", - йдеться в заяві.

Читайте також: Новорічне перемир'я на Донбасі почнеться 29 грудня

Відзначається, що сторони зобов'язалися зробити всі необхідні кроки для забезпечення стійкості режиму припинення вогню.

"З метою моніторингу, сторони також зобов'язуються забезпечити надійний і безпечний доступ СММ ОБСЄ по всій території України, відповідно до її мандата", - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, з початку доби 27 грудня російсько-окупаційні війська здійснили один обстріл позицій Збройних сил України на Донецькому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-