Окупанти на Донбасі проводять масштабні навчання — розвідка

Окупанти на Донбасі проводять масштабні навчання — розвідка

Укрінформ
На окупованих територіях Донецької і Луганської областей командування російських окупаційних військ проводить командно-штабні навчання.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

”За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ проводить на окупованих територіях масштабні командно-штабні навчання з відпрацюванням питань управління діями з’єднань, частин і підрозділів під час ведення оборони з подальшим переходом у контрнаступ з метою виходу до адміністративних кордонів Донецької та Луганської областей”, — зазначив Гуцуляк.

За його словами, у рамках навчань до вищого ступеня бойової готовності приведено більшість підрозділів російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей. У ході навчання передбачене розгортання командних пунктів окремих з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ у нових районах на непідготовленій і незнайомій місцевості. У такий спосіб російське окупаційне командування намагається досягти максимального наближення проведення заходів бойової підготовки до умов ведення бойових дій.

Читайте також: Росія випробовує на Донбасі нові безпілотники

Крім того, російське окупаційне командування проводить серед особового складу так звану «роз’яснювальну роботу» щодо скасування «13 заробітної плати» у зв'язку з «непередбачуваними витратами на посилення бойової готовності» нібито через «напруження ситуації в Україні та можливий наступ ЗСУ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-