Окупанти на Донбасі забрали у людей 40 гектарів під тренувальні бази - Міноборони

Окупанти на Донбасі забрали у людей 40 гектарів під тренувальні бази - Міноборони

Укрінформ
Командування російсько-окупаційних військ нарощує масштаби підготовки бойовиків та вилучає землю у населення для тренувальних баз.

Про це повідомив речник Міністерства оборони полковник Максим Праута, посилаючись на інформацію військової розвідки.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування російсько-окупаційних військ нарощує масштаби бойової підготовки з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, у тому числі так званого «мобілізаційного резерву». Підготовку резервістів передбачається здійснювати на постійній основі, що потребує додаткових місць (територій) для їх розміщення і тренування», - зазначив Праута.

Читайте також: ОБСЄ щодня фіксує порушення РФ на Донбасі і це лише "верхівка айсберга"

Згідно з інформацією Міноборони, противник збільшує кількість та розширює площі районів дислокації об'єктів навчальної та матеріально-технічної бази на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей. Зокрема, з початку жовтня цього року так званими «органами влади» у місцевого населення та бюджетних установ вилучено земельні ділянки загальною площею близько 40 га для використання їх як військових полігонів російсько-окупаційних військ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-