На виставку

На виставку "Зброя та безпека — 2018" до Києва приїде рекордна кількість компаній

Укрінформ
У столиці з 9 по 12 жовтня триватиме XV Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека - 2018".

Про це сказав на прес-конференції директор Інформаційно-консалтингової компанії "Діфенс Експрес", яка є генеральним інформаційним партнером виставки, Сергій Згурець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В Києві завтра відриється спеціалізована виставка "Зброя та безпека - 2018", яка триватиме впродовж трьох днів. Ця виставка буде унікальною з огляду на кількість закордонних компаній, які приїдуть на цей захід", - сказав Згурець.

За його словами, до цього заходу компанії "Діфенс Експрес" підготували два цікавих продукти - каталог "Українські приватні оборонні підприємства 2018-2019" та спеціальний випуск Defense Eхpress "Нова зброя оновленої армії".

Згурець повідомив, що цікавими на виставці будуть американські стенди, стенди європейських партнерів України - Польщі та Чехії. Представлено буде і ще один напрям - співпраця з китайськими компаніями.

Читайте також: Армія отримає понад 2000 одиниць нового та модернізованого озброєння

Він також повідомив, що команда "Діфенс Експрес" буде виславляти короткі відеоогляди зі стендів та демонстраційних майданчиків виставки. Відеосюжети можна побачити на сайтах: zgurets.com; defence-ua.com; facebook.com/szgurets.

В рамках військової частини виставки будуть представлені сегменти озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою; техніка та озброєння сухопутних військ; озброєння і екіпірування правоохоронних органів; засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація.

У павільйонах та на відкритих майданчиках Міжнародного виставкового центру продемонструють зразки великогабаритної військової техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-