ОБСЄ фіксує російські танки і гаубиці на Донбасі за межами ліній відведення

ОБСЄ фіксує російські танки і гаубиці на Донбасі за межами ліній відведення

Укрінформ
Протягом 5 вересня збройні формування РФ, незважаючи на "шкільне" перемир`я, порушували режим припинення вогню, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

"5 вересня у Красногорівці внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації трапилась пожежа, згоріли два житлові будинки. У Станиці Луганській зафіксовано масштабну лісову пожежу. До ліквідації займання залучався пожежний потяг ДСНС. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, на тимчасово окупованій території патрулями Місії в черговий раз зафіксовано важке озброєння збройних формувань Російської Федерації, яке розміщено з порушенням ліній відведення та відсутнє у районах зберігання: 122 мм причіпні гаубиці Д-30 - 7 одиниць; танк Т-64 - 1 одиниця", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Біля Золотого поруч із патрулем СММ сталися вибухи - ОБСЄ

Збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Бойовики збройних формувань РФ надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районі населеного пункту Кремінець, тільки здійснивши огляд їхнього автомобіля, що суперечить Мандату Місії.

 Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-