КПВВ «Станиця Луганська» закрили до 7 вересня

КПВВ «Станиця Луганська» закрили до 7 вересня

Укрінформ
Контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» з 2 по 7 вересня не працюватиме.

Про це повідомляє сайт Держприкордонслужби.

“З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, за рішенням Командувача об’єднаних сил, з 2 по 7 вересня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Станиця Луганська». Решта КПВВ в районі проведення операції Об’єднаних сил функціонуватиме в штатному режимі”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна звернулася до ОБСЄ через заблоковані бойовиками пункти пропуску на Донбасі

Нагадаємо: за інформацією від громадян, які прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та повернулись на КПВВ, стало відомо, що російські найманці здійснюють вибірковий пропуск та повністю відмовляють у виїзді на територію, підконтрольну українській владі.

Окрім того, на постах на непідконтрольній українській владі території проводиться тотальний контроль всіх осіб та транспорту, які намагаються виїхати з окупованої території.

Читайте також: На Донбасі окупанти ввели комендантську годину і проводять зачистки - СБУ

Оформлення прикордонниками зі складу Об’єднаних сил в напрямку тимчасово окупованої території не припинялося, однак фіксуються непоодинокі відмови громадянам у перетині лінії розмежування з боку російських найманців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-