ОБСЄ заявляє про скупчення під Врубівкою озброєння бойовиків

ОБСЄ заявляє про скупчення під Врубівкою озброєння бойовиків

Укрінформ
СММ ОБСЄ в Україні зафіксувала порушення режиму припинення вогню в районі Донецької фільтрувальної станції.

Про це йдеться у звіті місії, опублікованому 23 липня.

"Місія продовжила сприяти забезпеченню роботи ДФС, зокрема шляхом моніторингу дотримання режиму припинення вогню. Патрулюючи в районах поблизу ДФС, спостерігачі чули порушення режиму припинення вогню попри надані чіткі гарантії безпеки", - йдеться у повідомленні.

Місія також сприяла проведенню і здійснювала моніторинг ремонтних робіт та технічного обслуговування на водогоні поблизу н.п. Новотошківського та на високовольтних лініях електропередачі в н.п. Неліпівці.

Читайте також: ОБСЄ заявляє про збільшення кількості обстрілів у Донецькій області

СММ продовжила здійснювати моніторинг на ділянках розведення сил і засобів у районах населених пунктів Станиця Луганська, Золоте і Петрівське, а також зафіксувала порушення режиму припинення вогню поблизу ділянки розведення в районі Станиці Луганської.

У звіті зазначається, що доступ Місії залишався обмеженим на всіх трьох ділянках розведення, а також знову біля Заїченко та Безіменного в непідконтрольних урядові південних районах Донецької області.

Поблизу Врубівки СММ зафіксувала озброєння, розташоване з порушенням ліній відведення.

У звіті зазначається також, що команда СММ уперше побачила три попереджувальні знаки про мінну небезпеку у населеному пункті Тарамчук. Знаки було встановлено на відстані 50 м один від одного між блокпостом Збройних Сил України і міським кладовищем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-