Офіцери РФ на Донбасі з’ясовують стосунки з бойовиками за допомогою зброї

Офіцери РФ на Донбасі з’ясовують стосунки з бойовиками за допомогою зброї

Укрінформ
Російський офіцер відкрив вогонь у підрозділі під час з'ясування стосунків з підлеглими бойовиками.

Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник з посиланням на дані розвідки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, після проведення ротації командного складу у з'єднаннях і частинах 1 та 2 АК РОВ зростає невдоволення особового складу методами управління та особистими морально-діловими якостями новоприбулих російських офіцерів. Зокрема, в одному з підрозділів 1 АК російський офіцер раптово відкрив вогонь з особистої зброї поблизу штабу підрозділу в населеному пункті. Такі дії спровокували збройну сутичку з іншими бойовиками, внаслідок якої сам винуватець отримав легке поранення. На думку підлеглих, такий вчинок свідчить про бажання «героя» уникнути участі у бойових діях шляхом перебування у шпиталі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні зростає злочинність серед військових, Матіос заявляє про 20 тисяч справ

За словами Мотузяника, обурення бойовиків російських окупаційних військ викликають і постійні збори коштів у підрозділах, які російські офіцери спрямовують на власне збагачення та намагаються за будь-яких умов уникнути участі у бойових діях, що призводить до зневіри та звільнення особового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-