Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Від Нью-Йорка – до Донбасу. Літаком, на БМП...

Від Нью-Йорка – до Донбасу. Літаком, на БМП...

Блоги
Укрінформ
Духовні дарунки із Нью-Йорка – нашим воїнам на Донбасі – мандрували на "нульові" позиції вже на БМП

У боротьбі за Перемогу і Торжество Божої Правди на нашій землі консолідувалися не тільки воїни по лінії фронту, а й багато небайдужих патріотичних сердець як в Україні, так і по світовій діаспорі за кордоном.

Одним із яскравих прикладів є молитовна спільнота "Вервиця Перемоги", очолювана пані Людвігою Ролюк, що зараз у Нью-Йорку. Спільнота, на даний час об’єднуючи українців по багатьох країнах світу, ось уже другий рік тримає у молитовній опіці українських захисників, а також надає їм вагому підтримку необхідними речами та активно сприяє підтримці у капеланському служінні.

Цього разу, щоб передати від спільноти як молитовний, духовний оберіг вервички, що їх власноруч у Нью-Йорку виготовляє ВервицеПереможниця пані Марія Демків, прийшлося подолати нелегкий шлях від Карпатських верхів до Донецьких териконів.

У зв'язку з поломкою капеланського автомобіля пересіли на бронемашину "Варта", і спільно з бійцями батальйону імені Кульчицького мандрували степами Донбасу від позиції до позиції, даруючи воїнам молитовну святкову радість Воскреслого Христа.

Далі духовні дарунки із Нью-Йорка нашим воїнам на Донбасі продовжили свою мандрівку вже на БМП (бойова машина піхоти), на котрій разом із командиром роти Максимом Ємцем та іншими бійцями 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, під ляскання гусениць та рокіт двигуна бойової машини вздовж лінії фронту були доставлені безпосередньо на "нульові" позиції – й опісля спільної молитви Вервиця Перемоги та помазання єлеєм були вручені воїнам як духовні обереги.

Микола Мединський
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-