Миротворці на Донбасі мають забезпечувати повне виконання

Миротворці на Донбасі мають забезпечувати повне виконання "Мінська" — Могеріні

Укрінформ
Євросоюз долучений до обговорення в рамках ООН розгортання миротворчої місії на Донбасі, що має бути спрямовано на повне виконання Мінських домовленостей.

Про це заявила Віце-президент Європейської комісії – Високий представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федеріка Могеріні у своєму виступі перед студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Що стосується миротворчої місії ООН — робота в цьому напрямку триває. Ми беремо участь у цій роботі в рамках ООН. Головне, щоб ця робота була спрямована на повне впровадження Мінських угод”, -  сказала Могеріні.

Вона також вказала на те, що ЄС надає допомогу і підтримку СММ ОБСЄ. “Ми забезпечуємо понад половину фінансування цієї Місії, і вся ця робота спрямована на повне впровадження Мінських угод”, - зазначила Віце-президент Європейської комісії.

Читайте також: Порошенко обговорив з Могеріні деталі миротворчої місії на Донбасі

Могеріні також наголосила, що важливо забезпечити координацію всіх зусиль, які докладаються країнами-членами ЄС, СММ ОБСЄ, Єврсоюзом та зусиллями в рамках ООН задля забезпечення миру на Сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-