Порошенко обговорив з Могеріні деталі миротворчої місії на Донбасі

Порошенко обговорив з Могеріні деталі миротворчої місії на Донбасі

Укрінформ
Миротворча місія Організації Об’єднаних Націй на Донбасі повинна мати традиційний формат і статус подібних місій ООН та контролювати всю окуповану територію, включно з ділянкою українсько-російського кордону.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спільного брифінгу з Високим представником Європейського Союзу із закордонних справ і безпекової політики - Віце-Президентом Європейської Комісії Федерікою Могеріні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Дуже велику увагу ми з пані Могеріні приділили деталям розгортання миротворчої місії на Донбасі, базуючись на рішеннях Ради безпеки ООН, яка діятиме на всій окупованій території, включно з неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону, яка матиме статус і формат традиційної миротворчої місії, що розгортається за рішенням РБ ООН”, - сказав він.

Читайте також: Порошенко робитиме все можливе, щоб на Донбасі були миротворці

Як повідомлялося, у понеділок, 12 березня з робочим візитом в Україні перебуває Високий представник Європейського Союзу із закордонних справ і безпекової політики - Віце-президент Європейської Комісії Федеріка Могеріні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-