ОБСЄ за добу зафіксувала 84 вибухи на Донбасі

ОБСЄ за добу зафіксувала 84 вибухи на Донбасі

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні за період з 19:30 1 березня до 19:30 2 березня констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню у Донецькій та Луганській областях порівняно з попередньою добою, зафіксовано 84 вибухи.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ від 3 березня.

Так, у Донецькій області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши меншу кількість вибухів - приблизно 50 проти 72 вибухів, нарахованих за попередню добу.

Також СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню у Луганській області порівняно з попереднім звітним періодом, однак, зафіксовано майже аналогічну кількість вибухів — 34 супроти 35 відповідно.

Читайте також: Штаб АТО заявляє про неготовність ворога до перемир'я - обстрілів побільшало

У Місії зазначають, що продовжується моніторинг на ділянках розведення сил і засобів у районах населених пунктів Станиця Луганська, Золоте і Петрівське. Доступ спостерігачів залишався обмеженим як на цих ділянках, так і в інших районах. Зокрема, члени збройних формувань знову не надали доступ до трьох ділянок поблизу кордону з Російською Федерацією в непідконтрольних урядові районах Луганської області, а також неподалік від Патріотичного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-