Доба в АТО: Бойовики зменшили обстріли, поранених та загиблих немає

Доба в АТО: Бойовики зменшили обстріли, поранених та загиблих немає

Укрінформ
Попри відчутне зниження збройних провокацій у зоні АТО, повного дотримання режиму припинення вогню все одно немає.

Бойовики на деяких ділянках лінії зіткнення продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонені міномети, повідомляє прес-центр АТО.

"На Луганському напрямку зафіксовано два факти порушення перемир’я. У вечері ворог більш ніж дві години зі 120-мм мінометів, гранатометів та кулеметів вів вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Троїцького, випустивши загалом близько чотирьох десятків мін. Також з гранатометів і стрілецької зброї противник обстрілював оборонців Жовтого", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: АТО: бойовики зосередили обстріли на одному напрямку

"На Донецькому напрямку у першій половині доби окупанти з 82-мм мінометів вели вогонь поблизу Опитного. З гранатометів різних видів загарбники обстріляли оборонців Водяного і шахти Бутівка, а з легкого піхотного озброєння – захисників Пісків та Авдіївки. У вечірній час агресор здійснив три постріли з міномету калібру 82-мм по захисниках Мар’їнки", - зазначають військові.

Читайте також: "Гаряча" Мар'їнка: бойовики кілька годин гатили з танка і мінометів

Загалом минулої доби російсько-терористичні війська 8 разів обстріляли позицій Збройних Сил України. У половині випадків наші воїни придушували вогневу активність противника.

У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-