У Горлівці п'яний російський полковник загубив флешку з документами. ІС виклав файли

У Горлівці п'яний російський полковник загубив флешку з документами. ІС виклав файли

Укрінформ
Полковник збройних сил РФ Сергій Гайдамака, який служить у Горлівці під прізвищем прикриття "Макаров", під час п'янки в одному з місцевих барів загубив флешку з важливими відомостями.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив".

"Перебуваючи у нетверезому стані в одному з розважальних закладів окупованої Горлівки, полковник Гайдамака загубив флешку із зразками керівних документів і відомостей, що стосуються діяльності об'єднань і військових частин Південного  ВО ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що "командировочний полковник Макаров" (позивний "Аргун") проходить службу на посаді "заступника командира з матеріально-технічного забезпечення 1 омсбр 1 АК ЗС РФ (Донецьк)". Насправді він є кадровим російським офіцером, який обіймає посаду помічника командира з матеріально-технічного забезпечення 56 окремої десантно-штурмової бригади для десантника бригади Південного військового округу ЗС РФ (в/ч 074507, м. Камишин, Волгоградської області, РФ). Реальні ПІБ - Сергій Олексійович Гайдамака.

Читайте також: Окупанти планують перекинути бойову техніку під Горлівку – розвідка

"Гайдамака - справжня "зірка" "днр"-ського масштабу, адже він зумів увійти в конфлікт не лише зі своїми підлеглими, але ще й з представниками донецьких кримінальних структур. Його діяльність - збут ПММ, що отримуються російськими окупантами в ОРДО. "Прославився" особливою жадністю, безпринципністю, схильністю до беззаконня та агресії. У п'яному стані стріляв по цивільних, вчинив спробу згвалтування неповнолітньої в Донецьку", - повідомили в ІС.

Група "Інформаційний спротив" також виклала файли із загубленої флешки у вільний доступ. На одному з них - "Список керівного складу сполучень і військових частин Південного військового округу, задіяних для організації МТО з'єднань і військових частин 1 і 2 АК оперативно підлеглих 8 армій Південного військового округу ЗС РФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-