Волкер говоритиме із Сурковим про звільнення заручників - Геращенко

Волкер говоритиме із Сурковим про звільнення заручників - Геращенко

Укрінформ
Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер під час сьогоднішньої зустрічі з  помічником президента РФ Владиславом Сурковим у Белграді обговорить, зокрема, питання звільнення українських заручників.

Про це заявила у Facebook перший заступник голови Верховної Ради, представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

"Сьогодні спецпредставник США з питань України Курт Волкер зустрічається з путінським радником Сурковим. Волкер, на прохання української сторони, говоритиме про заручників і передасть РФ листи від родин заручників і вимогу негайного звільнення",  - йдеться у  повідомленні.

Геращенко наголосила, що питання безпеки і заручники - ключові пріоритети України: "Ми, у свою чергу, робимо все для звільнення і це просто жах, що доля хлопців використовується РФ і їх маріонетками як засіб шантажу України".

Читайте також: Роману Сущенку дозволили побачення з дружиною і дочкою

Депутат також нагадала, що минулого тижня в Україні відбулася важлива акція - у Кропивницькому пройшла хода і флеш-моб "Довга дорога додому" на підтримку українських заручників і їх родин. "Є військові, яких незаконно утримують в заручниках майже три роки. Всі акції, які привертають увагу до заручників і їх родин, є важливими. Суспільство має пам'ятати, що йде війна, є вбиті, поранені, заручники",  - написала Геращенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-