"Тиша" в АТО: дві третини ворожих обстрілів – на Донецькому напрямку

Укрінформ
Із початку доби в зоні проведення АТО зафіксували 9 обстрілів з боку російсько-терористичних угруповань, 6 із них - на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО. 

"Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення АТО ситуація залишалась напруженою, проте контрольованою українською армією. Від опівночі зафіксовано 9 випадків порушення перемир’я, 6 із яких припадають на Донецький напрямок", - йдеться у повідомленні.

Так, неподалік Авдіївки бойовики тричі обстрілювали українські укріплення з різних видів гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї. Там само, близько 16 години, терористи випустили 12 мін калібру 120 міліметрів. Крім того, під вогонь стрілецької зброї російських найманців потрапили укріплення сил АТО біля Шахти "Бутівка", Верхньоторецького, Кам’янки. 

На Приморському напрямку бойовики двічі обстрілювали із піхотного озброєння опорні пункти ЗСУ неподалік Гнутового. 

Читайте також: Порошенко про ескалацію на Донбасі: ЗСУ готові до будь-якого сценарію

На Луганському напрямку НЗФ упродовж майже 30 хвилин випустили 39 мін калібру 82 міліметри, били з протитанкового гранатомета і озброєння БМП на підступах до Троїцького. 

Під час більшості провокацій українські військові оперативно і жорстко вогнем у відповідь пригнічували активність ворога. Від початку доби втрат серед українських воїнів немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-