Порошенко про ескалацію на Донбасі: ЗСУ готові до будь-якого сценарію

Порошенко про ескалацію на Донбасі: ЗСУ готові до будь-якого сценарію

Укрінформ
Ситуація щодо протидії збройним провокаціям ворога на східних кордонах повністю під контролем Збройних сил України і силових підрозділів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко 20 жовтня під час поїздки на Київщину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз обговорили з представниками силових структур низку додаткових заходів і спрямовані на протидію збройним провокаціям з боку ворога, на збереження життя і здоров'я українських воїнів і мирного населення, яке потрапляє під ворожі обстріли. Можу окремо наголосити: ситуація повністю під нашим контролем, оборона наша надійна, керівництво держави, Збройні сили та інші силові підрозділи готові до будь-якого сценарію", - наголосив глава держави.

Читайте також: "Тиша" на Донбасі: окупанти з гранатометів били під Авдіївкою і Зайцевим

Разом з тим Президент зазначив, що за три попередні дні кількість ворожих обстрілів на сході держави в зоні проведення АТО зросла майже вдвічі - в середньому з 22 до 44 за добу.

"Особливо тривожна ситуація зараз складається на Маріупольському і Донецькому напрямках. При цьому, на жаль, зростає і чисельність наших втрат, бо лише за ці дні загинуло двоє українських героїв, семеро захисників України отримали поранення", - сказав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-