Терорист Амрі у Мілані стріляв із пістолета, який

Терорист Амрі у Мілані стріляв із пістолета, який "засвітився" у Берліні - поліція

Укрінформ
Пістолет біженця з Тунісу Аніса Амрі, який він використав проти поліцейських у Мілані, ідентичний тому, з якого було вбито польського водія вантажівки в Берліні минулого місяця.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву італійської поліції.

"Порівняння кулі зі зброї терориста в Сесто-Сан-Джованні і кулі, знайденого німецькою поліцією, дало незаперечний доказ того, що вони були випущені з того самого пістолета", - зазначили у поліції.

Раніше повідомлялося, що слідчі у Берліні у вівторок, 3 січня, провели обшук в одному з притулків для біженців, де мешкала особа, що, ймовірно, підтримувала контакт із головним підозрюваним у скоєнні нападу на різдвяному ярмарку в Берліні Анісом Амрі.

Як повідомлялося, ввечері 19 грудня вантажівка в'їхала у натовп людей на різдвяному ярмарку у центрі Берліна. Загинули 12 людей, зокрема громадянин України, близько 50-ти були поранені. Відповідальність за напад узяло на себе угруповання "Ісламська держава". 

На кермі та у кабіні вантажівки виявлено відбитки пальців Аніса Амрі. Крім того, в кабіні поліція знайшла його посвідчення. 

Аніс Амрі був убитий 23 грудня поліцейськими Мілана, коли він відмовився показати свої документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-