Волонтери продали фото Антонівського моста, кошти пішли на потреби ЗСУ

Волонтери виставляють на продаж фото краєвидів Херсонщини, що були зроблені у рамках проєкту TripMustGoOn ще до широкомасштабного вторгнення росії, а виручені кошти перераховують на потреби ЗСУ, зокрема, вже продали дві світлини з Антонівським мостом.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів волонтер, ексначальник управління туризму та курортів Херсонської ОДА Микола Шаповал.

«Пам’ятаєте наш проєкт TripMustGoOn (туристично-контентний проєкт «TripMustGoOn», що реалізовувався у 2020 році в Херсонській області – ред.)? З того проєкту у нас є дуже багато фотографій, які зараз актуальні, бо всі ці території нині окуповані. Тому виникла ініціатива надрукувати ці фотографії, ми просимо бійців, які заходять у наш волонтерський центр, робити підписи і продаємо світлини. Все, за виключенням собівартості, йде на те, щоб купувати форму або щось з амуніції нашим військовим – за картину просимо 5 тисяч гривень, мінус 470 гривень. Таким чином, 4530 гривень - донат», - каже Шаповал.

За його словами, серед світлин, які вже продали, фото Антонівського моста у двох ракурсах, фотографія з кінбурнськими дикими вільними конями, фотокартина Шато, Хаблівського маяка.

Наразі у Фейсбуці Шаповал представив світлину Рожевого озера, що на Арабатській Стрілці. Це фотокартина з автографом Данієля Салема, який зараз у лавах ЗСУ захищає нашу Батьківщину, додав волонтер.

За його словами, волонтерський центр об’єднує херсонців та одеситів, що відомі у туристичній галузі, зокрема, це засновники центру туризму та пригод «ХерсON» брати Білецькі та представники турагенції «Тудой-Сюдой».

Читайте також: До кінця року в Україні приватизують 150 підприємств, гроші підуть на потреби ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині пропонують придбати тур у Чорнобаївку - його організують після перемоги, але квиток уже можна купити онлайн. Всі отримані кошти підуть на допомогу ЗСУ, мешканцям села Чорнобаївки, окупованого Херсона та на підтримку партизанського руху на півдні України.

У Херсонській області у 2020 році реалізовували проєкт «TripMustGoOn», у межах якого розробили наліпки з QR-кодами для кавунів, провели також конкурс «Найкраща ідея сувеніру», фотовиставку.

Фото: Фейсбук Миколи Шаповала