Україна від початку війни отримала понад 680 тисяч тонн гумдопомоги

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації до України надійшло понад 683 тисячі тонн вантажів з гуманітарною допомогою.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

“За останній тиждень на територію України поставлено понад 22 тисячі тонн гуманітарної допомоги. З початку військової агресії рф до України вже надійшли понад 683 тисячі тонн вантажів гуманітарної допомоги. Щиро дякуємо міжнародним, благодійним, релігійним, громадським та приватним організаціям, підприємствам і фондам”, - сказав Тимошенко.

Також він поінформував, що станом на сьогодні забезпечено розміщення понад 940 тисяч евакуйованих та внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Ірландія і надалі прийматиме українців за механізмом медевакуації - Ляшко

“Звертаюся до всіх, хто втратив домівку чи став вимушеним переселенцем, - за дорученням Президента Володимира Зеленського нами створено та успішно працює онлайн-платформа, де в реальному часі можна знайти собі прихисток”, - сказав заступник керівника ОП.

Тимошенко нагадав, що на платформу можна зайти за посиланням.

Читайте також: США створили нову ініціативу допомоги українським фермерам

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ.