Розвідка підготувала відео пам'яті розвідника Шаповала

Відео

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило відео, присвячене розвіднику Максиму Шаповалу, який загинув 27 червня у Києві в результаті підриву автомобіля.

Відео розмістила, зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці прес-служба ГУР Міноборони. 

«Подивись в мої очі враже, ти називав мене своїм молодшим братом і потайки руйнував мою армію, щоб потім прийти і забрати все без бою. Ти вважав, що легко здолаєш меншого, але ти забув, враже, що моя країна воювала всю свою історію. Ти забув, що я нащадок славетних воїнів», - йдеться у відео.

У відео зазначається, що воно присвячується пам'яті генерал-майора Максима Шаповала.

«Я буду битися за кожен шматок рідної землі. Я буду битися за кожну дитину. За кожну сім'ю, за дружину, за батька, за матір, за полеглих друзів. Я вже не той хлопчик, якого ви не боялися. Я досвідчений воїн. Я не відчуваю болю. Я не боюся смерті. Я готовий померти за свій дім», - наголошується у відео.

Читайте також: Від початку АТО військова розвідка втратила близько 200 бійців

Як повідомлялося, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляв, що у кримінальному провадженні щодо вбивства командира підрозділу спецпризначення Головного управління розвідки Міноборони України Шаповала допитано понад 800 свідків, призначено 13 експертиз і визначено основну версію вбивства.

Відео: Press DIU