Укртрансгаз продовжує ремонти газопроводів

Укртрансгаз продовжує ремонти газопроводів

Укрінформ
АТ «Укртрансгаз» продовжує ремонт газопроводів-шлейфів на одному з найстаріших підземних сховищ газу в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Фейсбуці.

«Комплекс робіт було розпочато у травні 2022 року. Наразі до завершення підходить їх перший етап, що включає ремонт одинадцяти шлейфів, що проходять в одному технічному коридорі та ще п’ятьох суміжних газопроводів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укртрансгаз вивчає можливість зберігання водню в українських підземних сховищах

Зазначається, що на сьогодні працівники Укргазпромбуду, які проводять ремонтні роботи, вже встигли виконати: розкриття (розкопування) трубопроводу, ручне очищення, демонтаж пошкодженого ізоляційного покриття, ізоляцію та вирізання дефектних зварних з’єднань, зварювання трубопроводу. Окрім ремонту підземної частини газопроводу, фахівці розпочали та роботи з улаштування футлярів у місцях пересічення з автодорогою.

«Усе це для того, щоб підвищити технічний стан газопроводів-шлейфів, забезпечити надійну, безпечну, ефективну та безперебійну їх роботу. Оскільки саме західноукраїнський комплекс підземних сховищ газу дає можливість створити резерви як для України, так і для країн Західної і Центральної Європи. Повне завершення робіт планується у грудні поточного року», – додали в компанії.

Читайте також: Укртрансгаз завершив масштабну реконструкцію на одному з підземних сховищ

Як повідомлялося, фахівці АТ «Укртрансгаз» допомагають НАК «Нафтогаз України» будувати інфраструктуру, щоб компанія змогла наростити видобуток українського газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-