У Чернігові стартував  проєкт  підтримки українців віком 40+

У Чернігові стартував проєкт підтримки українців віком 40+

Укрінформ
Проєкт “Новий старт у 40+" розповідає історії успіху людей, які наважились кардинально змінити своє життя після 40 років.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівниця чернігівського медіа-центру "Моє місто" Вікторія Сидорова.

“Проєкт ініціював колектив Чернігівської районної газети "НК". На сторінках видання вже стартувала тематична рубрика "Новий старт у 40+" - успішні історії жителів району, які наважилися кардинально змінити своє життя після 40-50 років, знайшли своє покликання, реалізувалися, створили бізнес тощо", - розповіла вона.

За словами редакторки газети "НК" Наталії Бушай, проєкт має на меті показати читачам, що ніколи не буває запізно втілювати свої мрії чи змінювати життя на краще.

Ще один компонент проєкту - освітній фестиваль "Новий старт" для цільової аудиторії 40+ та зацікавлених роботодавців, представників навчальних закладів, громадських організацій. Під час фестивалю людям старшого віку розкажуть про економічні, фінансові та освітні можливості, навчать писати резюме, порадять, де шукати ідеї для власної справи.

Також під час заходу прозвучать успішні історії жителів району, а в творчій частині братимуть участь поети, музиканти, художники, майстри, які реалізують свої таланти в дорослому віці.

Бушай додала, що проєкт "Новий старт у 40+" прагне привернути увагу суспільства до ейджизму (дискримінація людей за віком).

Читайте також: «Ба і Ді Клуб», або як здійснити свої мрії на пенсії

Проєкт "Новий старт у 40+" реалізується редакцією газети "НК" в межах програми Асоціації професійних журналістів та рекламістів Житомирщини "Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей "ЗМІ нових громад", що здійснюється у партнерстві з ГО "Сумський прес-клуб" (м. Суми), ГО "Медіа-центр "Моє місто" (м. Чернігів) та ГО "Інститут Креативних Інновацій" за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Фото: Pixabay

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-