Майстриня з Миколаївщини виготовляє світильники ручної роботи у вигляді квітів

Майстриня з Миколаївщини виготовляє світильники ручної роботи у вигляді квітів

Фото
Укрінформ
Майстриня з селища Коблеве на Миколаївщині Ольга Бендера займається ростовою флористикою, виготовляє світильники ручної роботи у вигляді квітів, 3D-картин, ялинок і робить новорічний декор.

Про це вона розповіла кореспонденту Укрінформу.

«У ростовій флористиці (великих розмірів) я працюю вже три роки. Спочатку це було тільки хобі, але поступово приходив досвід, мої роботи помітили і стали надходити замовлення. Спочатку від близьких і друзів, а згодом географія моїх замовників почала розширюватися. Мені допомагає чоловік, який виставляє мої роботи в соцмережах», - розповідає Ольга.

Вона каже, що матеріал для своїх робіт використовує дуже різний, це як природний (дерево, трави), так і штучний - ізолон EVA, флористична піна тощо. Щодо часу, який витрачає на одну роботу, то все залежить від складності виробу та натхнення.

«Взяти хоча б світильники у вигляді квітів. Вони виготовляються на основі заводського плафона, колір можна підбирати за бажанням. Світильники працюють від мережі 220 вольтів і оснащені світлодіодними лампочками. Квіти виконані з гіпоалергенного матеріалу - ізолону, який легко витирається вологою серветкою, миється за допомогою води. Вони мають гнучке стебло, яке можна нахиляти в будь-який бік. Ці квіти точно не зав'януть»,- додає Ольга.

Вона зазначає, що може робити картини-світильники з ефектом 3D, букети, ялинки та оригінальний різноманітний новорічний декор.

Фото надали Ігор Бендера на Ольга Бендера

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-