У вінницькій школі облаштували сучасну майстерню трудового навчання

У вінницькій школі облаштували сучасну майстерню трудового навчання

Фото
Укрінформ
У школі №23 облаштували майстерню трудового навчання сучасним обладнанням та інструментами. Придбали рейсмусовий та свердлильний станки, шліфувальні, токарні та столярні  верстати.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

В кабінеті демонтували старі металоконструкції та обладнання, встановили багатофункціональні верстаки, циркулярну, торцювальну та стрічкову пилки, токарно-гвинтовий верстат, фрезерний станок по дереву, фугувально-рейсмусовий верстат по дереву та набір електроінструментів. На це з бюджету громади спрямували майже 2 млн грн.

«На капітальний ремонт майстерні трудового навчання у школі №23 та новітнє обладнання з бюджету Вінницької громади виділили 1 805,2 тис. грн, Наразі ремонті роботи тривають у майстерні трудового навчання школи №13. На це передбачено бюджетні кошти у сумі 2 214,8 тис. грн. Завершити оновлення кабінету планують до кінця року», - зазначає - директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Як повідомляло агентство, у вінницькій загальноосвітній школі №10 в межах «Бюджету шкільних ініціатив» створили сучасний демонстраційно-лабораторний майданчик «Chamical space: вивчай, відкривай, досліджуй».

Фото: Вінницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-