«Веліком по карантину!»: у Херсоні на Миколая проведуть костюмований велопробіг

«Веліком по карантину!»: у Херсоні на Миколая проведуть костюмований велопробіг

Укрінформ
У Херсоні на день Святого Миколая, 19 грудня, відбудеться костюмований велопробіг «Веліком по карантину!».

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла представниця федерації велосипедного спорту Херсонської області Євгенія Горевая.

«Наша обласна федерація велосипедного спорту разом із Херсонською міською радою вирішили провести такий захід до новорічних і різдвяних свят… Це велопарад, ми всіх учасників закликаємо одягати карнавальні, новорічні костюми і створювати для себе і для інших містян святкову атмосферу», - каже Горевая.

За її словами, велосипедисти негоди не бояться, звикли їздити і в сніг, і в дощ. Їхатимуть однією колоною, діти і дорослі. Попереду будуть маленькі велосипедисти – щоб колона рухалася саме їх швидкістю.

Горевая розповіла, що подібні заходи велосипедисти проводять традиційно.

Як зазначають у міській раді, маршрут велопробігу пролягає через усе місто. Старт відбудеться о 15 годині у мікрорайоні Таврійський біля торгового центру «Променад Плаза» і фінішує біля головної ялинки міста на площі перед кіноконцертним залом (ККЗ) «Ювілейний», де вже триватимуть святкування.

До колони можна приєднатися у будь-якій точці за маршрутом. Колону супроводжуватиме патрульна поліція, учасників просять не забувати про безпеку руху та використовувати ліхтарики та червоні блимавки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-