Хмельничанам пропонують запросити в гості іноземних студентів

Хмельничанам пропонують запросити в гості іноземних студентів

Укрінформ
Хмельницький національний університет пропонує жителям міста перед новорічними святами запросити в гості іноземних студентів, аби вони ознайомилися, як живуть українці та розповіли про свої країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють місцеві ЗМІ

«Іноземним студентам хочеться відчути тепло сімейного затишку, тим паче в період зимових свят. Саме тому хмельничанам пропонують долучитися до цікавої ініціативи: запросити одного чи кількох студентів-іноземців на вечерю додому. Зустріч можна організувати у будь-який день найближчим часом. Студенти зможуть побачити, як живуть  сім’ї, спробувати українські страви та розповісти про життя людей в інших країнах», - йдеться у повідомленні.

Акцію ініціювала викладачка Хмельницького національного університету Наталія Бідасюк. За її словами, запрошення в гості іноземних студентів – це спосіб показати українську гостинність і продемонструвати, що до них не ставляться вороже.

Наразі на ініціативу відгукнулися лише кілька жителів міста. Викладачка планує запросити деяких студентів до себе та сподівається на підтримку колег.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-