У Вінниці переможцям мотиваційної акції з вакцинації вручили велосипеди та телевізори

У Вінниці переможцям мотиваційної акції з вакцинації вручили велосипеди та телевізори

Укрінформ
У Вінниці 18 листопада переможцям другого розіграшу призів у межах міської мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя» вручили велосипеди і телевізори.

Церемонія вручення транслювалася у Фейсбуці на сторінці Вінницького міського голови Сергія Моргунова, передає Укрінформ.

П'ятнадцятеро вінничан виграли телевізори, ще стільки ж – велосипеди. Призи їм вручили після перевірки достовірності інформації про дворазову вакцинацію COVID-19.

Розіграш цінних призів серед мешканців громади, які завершили повний курс вакцинації від COVID-19, відбувся 15 жовтня. Участь у ньому взяли 17475 вінничан, які зареєструвалися для участі в акції. Переможців акції визначали за допомогою електронного сервісу шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників.

Це другий етап із трьох, передбачених у межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя», запроваджених Вінницькою міською радою. Вона розпочалася 1 вересня і триватиме до 31 грудня. Перший відбувся 19 вересня. А під час фінального, який пройде 17 грудня, розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Вінничани, які взяли участь у першому та другому розіграшах, але не виграли призів, автоматично стають учасниками третього.

Як повідомляв Укрінформ, участь в акції беруть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Станом на 18 листопада у Вінницькій області повний курс імунізації від коронавірусу двома дозами вакцини пройшли 342,7 тис. осіб, загалом вакциновані 812 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-