У Вінниці пройде день інновацій Vinnytsia Innovation Day

У Вінниці пройде день інновацій Vinnytsia Innovation Day

Укрінформ
У Вінниці 27 жовтня уперше відбудеться день інновацій Vinnytsia Innovation Day.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ. 

«27 жовтня у Вінниці вперше буде проведено «Vinnytsia Innovation Day». Починаючи з 11-ї години, на Майдані Незалежності працюватимуть локації із демо-показами та майстер-класами інноваційного обладнання одного з найвідоміших світових брендів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою проведення Vinnytsia Innovation Day є поширення інформації серед вінничан щодо інноваційних ідей та рішень, що можуть бути застосовані у різних сферах розвитку громади. Зокрема, про те, як вони можуть застосовуватися в освіті, підприємництві, захисті навколишнього середовища тощо. Також цей захід посприяє промоції цілей стратегії розвитку Вінницької міської територіальної громади до 2030 року. А саме, цифровізації муніципального простору, муніципальних інвестицій, а також зеленої економіки та СМАРТ-спеціалізації.

Читайте також: У Житомирі для школярів організували дистанційний гурток з астронавтики

Захід відбудеться на центральній площі міста – майдані Незалежності. Там відбудуться демо-покази та майстер-класи з використанням інноваційного обладнання компанії Bosch, яка є партнером проведення дня інновацій. Зокрема, відбудуться презентації високотехнологічних рішень з систем безпеки та оповіщення, основ мехатроніки автомобілів від навчального центру компанії з інновації у сфері електроінструментів.

Для найменших відвідувачів демозони буде можливість ознайомитись із розвиваючими іграшками, які популяризують науковий підхід до гри.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-