На Буковині за кілька днів висадили 7 гектарів нових лісів

На Буковині за кілька днів висадили 7 гектарів нових лісів

Укрінформ
У Чернівецькій області за кілька днів від старту всеукраїнської акції «Посадимо ліс разом» вже висадили 7 гектарів нових лісів.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької ОДА, передає Укрінформ.

«На Буковині 1 жовтня стартувала всеукраїнська екологічна акція «Посадимо ліс разом». За кілька днів уже вдалося висадити 21 тисячу сіянців хвойних порід та 26,9 тисячі – листяних, а це 7 гектарів нових лісів», - ідеться у повідомленні.

Як розповів начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Гончар, роботи виконані у Сергіївському лісництві ДП «Путильський лісгосп», Берегометському лісництві ДП «Берегометське лісомисливське господарство», Карпатському держспецлісгоспі АПК.

«Скориставшись гарною погодою, від початку всеукраїнської акції у двох лісництвах ДП «Чернівецький лісгосп» нові ліси посадили на площі 2,8 га. На них працівники Кучурівського та Турятського лісництв висадили майже 25 тисяч сіянців», – зазначив посадовець.

Читайте також: На Вінниччині висадять 50 гектарів лісу

В обласній держадміністрації повідомили, що акція «Посадимо ліс разом» триватиме до 30 листопада. Тому запрошують усіх охочих долучитися до висадки нових дерев.

Фото з відкритих джерел і  Чернівецька  обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-