«Стоп грип»-2021: у Вінниці стартувала муніципальна вакцинальна програма

«Стоп грип»-2021: у Вінниці стартувала муніципальна вакцинальна програма

Укрінформ
У Вінниці стартувала муніципальна вакцинальна програма «Стоп грип»-2021, у межах якої містяни можуть прищепитися за пів ціни.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

«5 тисяч доз південнокорейської вакцини GC FLU від сезонного грипу вже надійшли до центрів первинної медико-санітарної допомоги Вінниці. За минулий тиждень від сезонного грипу цією вакциною імунізували 460 вінничан. Завдяки програмі «Стоп грип» містяни можуть зробити щеплення за пів ціни», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, окрім вже отриманих 5 тис. доз препарату, ще 2 тисячі доз вакцини GC FLU надійде до міста найближчим часом. Вона містить чотири компоненти проти штамів вірусу грипу А і В та відповідає рекомендаціям ВООЗ для сезону 2021-2022 років.

Вакцинуватися мешканці Вінницької міської територіальної громади зможуть за пів ціни - 140 грн, решту за вакцину сплачує міський бюджет. Дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вакцинують безкоштовно.

Читайте також: Лікування all inclusive: як Туреччина зробила медицину своїм туристичним брендом

Як повідомлялося, програма «Стоп грип» діє у Вінниці з 2016 року. Це унікальний проєкт для України, аналогів якого в жодному місті держави немає. Програма спрямована нa зменшення зaхворювaності нa грип і ГРВІ тa попередження їх ускладнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-